En fråga som rör många

Integration är en av de viktigaste frågorna för Sverige de kommande åren. Vårt relativt höga mottagande av asylsökande ställer oss inför både stora utmaningar och möjligheter. Genom att erbjuda de människor som kommit hit utbildning, arbete och vänskap skapas förutsättningar för en ekonomiskt och socialt blomstrande framtid, för alla. Integration är inte bara en fråga för politiker, integration är något som pågår överallt hela tiden. Och alla kan bidra.

Nema Problema skapar därför möten mellan människor och hjälper nyanlända till sysselsättning. Våra viktigaste satsningar består av mentorprogram och stora högtidsfiranden. Tillsammans skapar vi ett välmående och inkluderande samhälle där vi blir bättre på att förstå varandra!

Bli en del av rörelsen

Ideella insatser från hundratals nya och etablerade i Sverige gör Nema Problemas verksamhet möjlig. Men för att kunna hjälpa fler människor till en meningsfull social tillvaro och sysselsättning måste vi bli fler. Så om du vill vara med och skapa ett bättre och mer inkluderande Sverige samtidigt som du har kul och får meningsfull erfarenhet anslut dig till oss idag.

I menyn till höger kan du läsa mer om våra olika aktiviteter. Och du är alltid välkommen att skicka en intresseanmälan.

.

Event

Välkommen att delta på någon av våra stora högtidsfiranden och andra roliga aktiviteter som du hittar i kalendern. 

Kalender

april 2019

måntisonstorfrelörsön
1
2
3
4
5
6
  • Simning för alla
7
8
9
10
11
12
13
  • Simning för alla
14
15
16
17
18
19
20
  • Simning för alla
21
22
23
24
25
26
27
  • Simning för alla
28
29
30