Full rulle kanelbulle – så sammanfattar vi årets firande av kanelbullens dag! I fredags möttes 150 glada personer av olika bakgrund för att träffa nya vänner, njuta av smarriga kanelbullar och uppleva en fin stund tillsammans.

När människor får möjlighet att träffas under varma och välkomnande förhållanden är det som bäddat för gemenskap och nya relationer. Det tycker vi är viktigt och är en av anledningarna till att vi arrangerar våra högtidsfiranden. Dessutom vill vi visa att ett samhälle med olika människor inte behöver vara svårt eller läskigt utan kan vara kul och enkelt. När 150 glada personer från olika delar av världen ses för att fika tillsammans under skratt och skoj är det just ett sådant budskap som förmedlas.

Våra firanden hade dock inte varit möjliga utan alla som hjälper till och hejar på. Först ett stort tack till våra medarrangörer Kompisbyrån – ni är bäst. Ett stort tack till alla er som deltog, våra fantastiska volontärer och slutligen alla underbara sponsorer. Tillsammans visar vi att integration kan vara kul och enkelt!

Bake My Day – tack för spons med kanelbullar till alla!

The Park – tack för att vi fick vara i era grymma lokaler!

Fotograf Madeleine Ahlström – Tack för hjälp med fina foton

Quality Hotel Globe – Tack för fin priser till våran tipspromenad

Vill ditt företag sponsra eller samarbeta vid framtida högtidsfiranden?

Samarbeta med oss

Vill du vara volontär? Bli kontaktad inför kommande högtidsfiranden.

Bli volontär