Genom att stödja Nema Problemas arbete är du med och bidrar till en effektivare integration. Ditt stöd är avgörande för att vi ska lyckas!

Månadsgivare

Med ditt regelbundna stöd är du alltid med oss i vårt integrationsarbete i Stockholm och möjliggör för oss att göra skillnad.

Bli månadsgivare

Gåvoshop

Ge en gåva till Nema Problemas integrationsarbete i Stockholm och få ett gåvobevis som du kan ge bort eller spara.

Gåvoshop

Företag

Representerar du ett företag eller organisation och vill stödja oss? Ge en gåva eller ta kontakt för att utforska sponsorskap.

Bli sponsor

Swisha din gåva till
123 29 18 522

Download Swish Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

Skattereduktion för gåvor

Nu är Nema Problema godkända för att ta emot skattereducerade gåvor! Skattereduktionen gäller privatpersoner som fyller 18 år senast den 31 december samma år som gåvan skänks. För att få skattereduktion för gåvor måste man ge minst 200 kronor till samma gåvomottagare vid ett och samma tillfälle samt skänka minst 2 000 kronor totalt per år.

Vad gäller för avdragsrätt på gåvor?

– Ge en gåva på minst 200 kronor vid varje tillfälle.

– Skänk minst 2 000 kr till en eller flera godkända gåvomottagare sammanlagt under året.

– Du får avdrag för 25% av gåvobeloppet.

– Maxbelopp som utgör underlag för avdrag är 12 000 kr. Skatteavdraget blir då 3 000 kr.

– Vi behöver ha ditt personnummer för att kunna koppla inbetalningen till deklarationen. Du kan maila ditt personnummer till oss via info@nemaproblema.se, märk ditt mail med skattereduktion i ämnesraden. Detta för att vi sedan ska kunna lämna kontrolluppgifter till Skatteverket och sedan kommer skattereduktionen vara förtryckt i din inkomstdeklaration.

Eftersom att 200 kr är det minsta gåvobelopp per tillfälle som ger avdragsrätt kan du bli månadsgivare för 200 kr/mån och få skatteavdrag motsvarande 25% av beloppet. Detta resulterar i att kostnaden för dig endast blir 150 kr/mån.

Det här bidrar du till

Sedan 2016 har vi hjälpt hundratals personer till jobb och skapat tusentals möten mellan personer av olika bakgrund.

Läs mer här

Ditt bidrag går fram

Nema Problema är innehavare av 90-konto som beviljas av Svensk Insamlingskontroll. Därmed ställs krav på att vår verksamhet och insamling sköts på ett etiskt och ansvarsfullt sätt samt att minst 75 procent av våra insamlade medel går till verksamhetens ändamål.