Bidrag som gör skillnad

Som ideell förening är Nema Problema beroende av de generösa bidrag som företag, stiftelser och privatpersoner ger oss. Tillsammans kan vi hjälpa fler människor och åstadkomma positiv samhällsförändring.

Ermirs resa

“Jag kom till Sverige i slutet av 2015 då jag var 15 år gammal. Två veckor innan hade jag bestämt mig för att jag skulle fly. Jag bestämde mig på tjugofem sekunder. Jag hade inget val. Jag visste ingenting om Sverige. Jag hade hört rykten om att alla svenskar var rasister, men det stämde inte.

Utan Nema Problema hade jag aldrig varit där jag är nu. Jag läser natur på svenskt gymnasium, har startat och driver två företag och är simtränare i Nema Problema Idrottsförening.”

Tillsammans kan vi hjälpa fler som Ermir.

De har valt Nema Problema

“Måste bara få säga hur glada ni gör oss. Ni är alla så underbara människor att få jobba med och som vi har fått lära känna. Varje gång vi tänker på er och den insats ni gör för något som vi själva tror stenhårt på blir vi alldeles varma i hjärtat”

- Stefan och Rinda Desai, Desai Ekonomi

Ge en gåva eller hitta ett sponsorpaket som passar er

Vi vet att det går

Sedan starten på Nema Problemas integrationssatsning år 2016 har vi hjälpt över 100 nyanlända till arbetsrelaterad sysselsättning och skapat tiotusentals möten mellan nyanlända och etablerade i Sverige. Läs mer om vad vi åstadkommit här.