Vilken otrolig kväll det blev! 400 glada och entusiastiska människor från jordens alla hörn och i alla ådrar kom till Quality Hotel Globe och gjorde årets julfirande till en oförglömlig kväll. 

Kvällen bjöd på julfika i mängder i form av glögg, otroliga saffransbullar, pepparkakor och godis. I pysselhörnan kunde man tillsammans med Svenska Med Baby dekorera pepparkakor, julpyssla och fiska godis i fiskdammen. Pingisbordet och fotbollsspelet var populärt bland barnen i Kids Corner. Nya Kompisbyrån gjorde 47 kompismatchningar på plats och det fanns möjlighet att gå en julig tipspromenad med frukostcheckar på hotellet som pris. Och sist men absolut inte minst så bjöd kvällen på dans med musik från världens alla hörn! Vilken stämning!

Vi vill rikta ett GIGANTISKT tack till Quality Hotel Globe som har varit huvudsponsor för detta firande. Stort tack till Kearney, Visa, S&P Global, McKinsey & Company, Mileway Sweden och Procter & Gamble som bidrog med volontärer under eventet och ett stort tack till alla de 100-tal volontärer som gjorde julfirandet möjligt! Vi vill också tacka alla som har bidragit med julklappar:

Peter Wallenberg, Zita Folkets Bio, Olika förlag, Opal förlag och Christina Sandström.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Nema Problema